2012. március 3., szombat

„Börzsönyi Kosár” - helyi termék vásár Márianosztrán

A börzsönyi kisvasút: menetrendjéhez igazodva szervezzük a Magosfa Alapítvánnyal a márianosztrai helyi termék vásárokat, melyre ezúton sok szeretettel meghívjuk a kedves őstermelőket, kistermelőket és kézműveseket, hogy portékáikat kínálják a turistáknak és az érdeklődőnek!
2012. március 15. napján nyitjuk meg portánk kapuját, közvetlenül a kisvasút végállomásánál, Márianosztrán, a Börzsöny utca 5. szám alatt.
Csak Márianosztra 40 km-es körzetén belüli magánszemélyek, őstermelők, kistermelők és kézművesek jelentkezését várjuk, saját készítésű, előállítású, nevelésű portékákkal!
Jelentkezés: Farkas Mónika 06(30)2186423; 06(27)370414 (üzenetrögzítő); farkas.monika@invitel.hu
(A vásári részvétel előzetes regisztrációhoz, és visszaigazoláshoz kötött! Tehát, kedves Termelő, egyeztetnünk kell szóban és írásban a részvételedet!)
Köszönjük Kiss László polgármester úr és a képviselők segítőkész támogatását!
Terveink szerint – bízva a kedvező hétvégi időjárásokban – minden szombaton és vasárnap kínáljuk a ’Börzsönyi Kosár’ helyi termékeit Márianosztrán!
Ennek keretében, az önkormányzattal közösen szervezzük a 2012. május 06.-i márianosztrai helyi termékes VÁSÁRNAPOT, a Szent Kereszt Kálvária egyházi ünnepünkhöz kapcsolódva.

Nagy-nagy szeretettel ajánlom minden őstermelő, kézműves és érdeklődő figyelmébe a nagymarosi Termelői Piac és Kézműves Vásárt, mely a város szívében, a főtéren minden szombaton 9.00-12.00 között, színes forgatagával és színvonalas termékekkel vár mindenkit! Árusként és vásárlóként is sok-sok élménnyel és helyi termékkel gazdagodva térhetsz haza!

Szeretettel köszöntelek!