2011. június 10., péntek

EGYKOR és MOST

Egyperces híradó 1938. januárjából: Wünscher Frigyes dr. vezérigazgató:
http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=2651#
„A fennállásának 40 éves jubileumát ünneplő Hangya Szövetkezeti Központ, ezeket a családi kertes, munkásházakat azért létesítette, hogy a gyakorlati életben is megvalósítsa azt a keresztény-nemzeti gazdasági politikát, amelyet szolgálni kívánunk.
A Jóisten áldását kérem ezekre az új otthonokra, azok lakóira, és a mi szép, magyar, szövetkezeti mozgalmunkra, hogy továbbra is fokozhassuk a keresztény-nemzeti szolidaritás gondolatát, amely egyedül lehet alapja a nemzet boldogabb jövőjének.”


Egyperces 2011. júniusából: Farkas Mónika lelkes, helyi önkéntes:
A fennállását ünneplő 'Helyi termék – közös érték civil összefogás a Dunakanyarban és az Ipoly mentén' résztvevőjeként azért pályáztam meg az angyali munkát, hogy a gyakorlati életben is megvalósítsam a helyi értékek megőrzését, a helyi termelők megbecsülését és boldogulását, amelyet 5 éve önkéntesként szolgálok.
A Jóisten áldását kérem minden tehetséges, szorgalmas, egyedit alkotó emberre és a mi szép, magyar, helyi termékes összefogásunkra, amely alapja lehet a nemzet boldogabb jövőjének.
http://web1.mito.hu/vodafone-fo-angyal/app/project/show?id=174 (Ezen e linken tudsz pályázatomra szavazni!)
Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasóm!


Emlékezve drága TÓTH BÉLA TANÁR ÚRRA, aki az ékes magyar nyelvet tanította és bizonyára most is odafentről figyel, mosolyogva javítja hibáimat, vagy épp büszke rám:)

1 megjegyzés: